Kære alle sponsorer!

Sponsorsæsonen 2019 / 2020 har grundet COVID 19 - været en stor udfordring for os alle; - men takket være vores Folketing - som i denne hårde tid viste utroligt stor samarbejdsvilje og derved viljen til at støtte alle dele af vores samfund økonomisk - så er erhvervslivet her i udgangen af juli 2020 ved  at komme til hægterne igen. Håber at I alle sammen har "overlevet COVID 19 krisen" !

Takket være forlængelsen af vores aftale med jer alle for sæsonen 2019 / 2020 kunne vi fuldføre de projekter vi havde på "tapetet". Vi har fået udvidet vores p. plads areal således at der nu er parkerings plads til ca. 30 biler. Udover vores sponsorer vil vi også takke rigtig mange af Førslevs borgere samt vores forpagter af huset for hjælp af forskellig karakter. 

Udover den nye p. plads - så fik vi også i starten af 2020 renoveret den lille scene, således at den i dag fremstår MEGET flot. Det viste sig at hele loftkonstruktionen var skæv og i stærkt forfald. Så der blev sat nye bærebjælker op og bygget et helt nyt loft med isolering og Contekt plader. Elsystemet blev også fornyet med en ny eltavle samt lysdæmpende spots i loftet. Til sidst men ikke mindst så blev skillevæggen ned til køkkenet forstærket med nye plader og efterfølgende malet og tapetseret... detaljer som vores vært Pia og hendes mand Flemming har en stor del af æren for. Scenen mangler nu at få nyt gulv så den får samme teint som resten af forsamlingshuset.

Da COVID 19 viraen for alvor ramte Danmark og regeringen i marts 2020 fra den ene dag til den anden lukkede samfundet ned; - så forsvandt vores værts - Pia Johannesen - kunder og kundeaftaler også - og dermed grundlaget for at kunne drive virksomheden. Derfor trådte bestyrelsen til med en hjælpepakke - specielt designet til Pia. Derudover startede Pia også et nyt tiltag i forsamlingshuset med "Dagens meny" som de næste 3 måneder kunne bestilles via SMS og betales via MobilePay... et tiltag som i bund og grund fik Pia til at overleve COVID 19 krisen.

Nu er vi nået til slutningen af juli måned. COVID 19 krisen er på tilbagetog... og regeringens erhvervs stramninger er der også ved at blive åbnet op for. Derved vil der igen kunnes holde fester i forsamlingshusene samt leveres mad ud til skolerne m.m. Eller kommer der en ny pandemi... Dette vil tiden fremover vise...

Denne lille beretning fra forsamlingshuset er herved en indfaldsvinkel til at erklære afslutningen  på sponsorsæsonen 2019 / 2020 ... i håb om ny sæson 2020 / 2021 til alle vores sponsorer.

Med en opfordring om at vi alle må støtte op om vores sponsorer...

Pbv. Hans-Erik Hansen.