Ved et møde i 10husforeningen (en sammenslutning af Faxe kommunes 10 forsamlingshuse) i foråret 2017 i Kongsted forsamlingshus; - fødtes ideen med at etablere en sponsortavle i et professionelt format til opsætning et centralt sted i vores forsamlingshus. Efter flere b-møder hvor vi bl. a. havde emnet på dagsordenen fik vi lavet en liste over potentielle sponsorer, som vi efterfølgende har kontaktet. De har alle vist en stor samarbejdsvilje og vi har foreløbigt lavet en 1årig kontrakt med dem... en kontrakt, som vil kunne forlænges adskillige år frem i tiden.

Alle sponsorerne har fået lavet en sponsorplade med deres LOGO og disse plader, som har målene 18 x 45 cm, bliver hæftet på en sponsortavle og hængt op i Forsamlingshusets entre`. 

Sponsorpladerne er trykket af Hellas Grafisk A/S i Islandsgade, som samtidigt har sponsoreret selve sponsortavlen.

Til opsætning af de enkelte sponsorplader har Botex på Jernbanegade sponsoreret 6 meter kraftigt velcobånd; - dette siger vi mange tak for.

Vi har foreløbigt indgået aftaler med følgende 12 sponsorer :

 • AK Gulve APS - Linoleum, Vinyl, Tæpper, Tyndpuds, Gulvafslibning
 • KN Flytteservice - Vognmandskørsel
 • EDC - Ejendomsmægler
 • BJ Konstruktion 
 • Medusas - Frisøren på landet har tiden til en go`hårsnak.
  – Er altid frisk med nye ideer.
  – Har muligheden for at komme til dig.
 • Stenlundsgård - Vi har netop startet produktionen af Deres nye pels...
 • SP TEKNIK - Varmepumper, Oliefyr, Træpillefyr, Solvarme, Salg og Service.
 • Engberg - Tømrer og snedker
 • Botex - gardiner, solafskærmning samt sengetøj, håndklæder, duge og brugskunst.
 • Malermester Jacob Nielsen i Vestergade.
 • Skytte installation - Alm. elinstallationer, Ledbelysning, IHC, Energioptimering. 
 • Bygma -  er for dig, der vil have professionel rådgivning, gode byggematerialer og kvalitets produkter. Det er derfor, vi siger: BYGMA – ikke for amatører

Vi får lavet en tavle med plads til 12 sponsorer, men vil udvide med flere tavler, hvis og når behovet opstår.

Vi vil blive meget glade for flere nye sponsorer. Henvendelser herom kan foregå til alle personer fra bestyrelsen... se bestyrelseslisten andetsteds på siden.

Bestyrelsen siger 1000 tak for de indgåede aftaler og opfordrer alle til at støtte op om disse firmaer...

Forsamlingshusets sponsorer.

Kære alle erhvervsdrivende, som i sommeren 2018 indgik en sponsoraftale med Førslev forsamlingshus.

Der er nu gået et år siden vi i bestyrelsen havde den fornøjelse at indgå en aftale med jer om en sponsorplade til husets sponsortavle; - et år hvor forsamlingshuset har haft et stigende antal udlejninger, der bl.a. har været med til at udbrede jeres firmanavn blandt lokalbefolkningen.

Bestyrelsen har med jeres sponsorater været i stand til at købe nye borde og stole til den store sal og ikke mindst at bygge en meget flot bar til salen. Billeder af disse fornyelser kan ses på denne hjemmeside.

I sæsonen 2019 / 2020 er det bestyrelsens agt at fuldføre en igangsættelse af udvidelsen af parkeringspladsarealet til forsamlingshuset. Derudover sysler vi også med at forny "salen" med nyt vinylgulv og loft - samt maling af væggene og eventuelt nye vinduer.

Derfor vil det være os en stor ære at kunne forny sponsoraftalen med jer allesammen med yderligere 1 år.

Fornyelse af vores sponsoraftale for august 2020 til juli 2021.

Kære alle sponsorer!

Sponsorsæsonen 2019 / 2020 har grundet COVID 19 - været en stor udfordring for os alle; - men takket være vores Folketing - som i denne hårde tid viste utroligt stor samarbejdsvilje og derved viljen til at støtte alle dele af vores samfund økonomisk - så er erhvervslivet her i udgangen af juli 2020 ved  at komme til hægterne igen. Håber at I alle sammen har "overlevet COVID 19 krisen" !

Takket være forlængelsen af vores aftale med jer alle for sæsonen 2019 / 2020 kunne vi fuldføre de projekter vi havde på "tapetet". Vi har fået udvidet vores p. plads areal således at der nu er parkerings plads til ca. 30 biler. Udover vores sponsorer vil vi også takke rigtig mange af Førslevs borgere samt vores forpagter af huset for hjælp af forskellig karakter. 

Udover den nye p. plads - så fik vi også i starten af 2020 renoveret den lille scene, således at den i dag fremstår MEGET flot. Det viste sig at hele loftkonstruktionen var skæv og i stærkt forfald. Så der blev sat nye bærebjælker op og bygget et helt nyt loft med isolering og Contekt plader. Elsystemet blev også fornyet med en ny eltavle samt lysdæmpende spots i loftet. Til sidst men ikke mindst så blev skillevæggen ned til køkkenet forstærket med nye plader og efterfølgende malet og tapetseret... detaljer som vores vært Pia og hendes mand Flemming har en stor del af æren for. Scenen mangler nu at få nyt gulv så den får samme teint som resten af forsamlingshuset.

Da COVID 19 viraen for alvor ramte Danmark og regeringen i marts 2020 fra den ene dag til den anden lukkede samfundet ned; - så forsvandt vores værts - Pia Johannesen - kunder og kundeaftaler også - og dermed grundlaget for at kunne drive virksomheden. Derfor trådte bestyrelsen til med en hjælpepakke - specielt designet til Pia. Derudover startede Pia også et nyt tiltag i forsamlingshuset med "Dagens meny" som de næste 3 måneder kunne bestilles via SMS og betales via MobilePay... et tiltag som i bund og grund fik Pia til at overleve COVID 19 krisen.

Nu er vi nået til slutningen af juli måned. COVID 19 krisen er på tilbagetog... og regeringens erhvervs stramninger er der også ved at blive åbnet op for. Derved vil der igen kunnes holde fester i forsamlingshusene samt leveres mad ud til skolerne m.m. Eller kommer der en ny pandemi... Dette vil tiden fremover vise...

Denne lille beretning fra forsamlingshuset er herved en indfaldsvinkel til at erklære afslutning-en  på sponsorsæsonen 2019 / 2020 ... i håb om ny sæson 2020 / 2021 til alle vores sponsorer.

Med en opfordring om at vi alle må støtte op om vores sponsorer...

Pbv. Hans-Erik Hansen.