I 2017 besluttede bestyrelsen at indhente tilbud på flere entreprenører vedr. et nyt varmesystem samt en ny gulvbelægning. 

Det gamle fyr, som blev installeret i kælderen i 1967, sang på sidste vers og skulle derfor udskiftes med et mere moderne og tidssvarende varmesystem.

Bestyrelsen havde flere muligheder i spil. Ved generalforsamlingen i januar blev det foreslået at brække det gamle gulv op, og montere gulvvarme med et laminat gulv ovenover. Senere på året havde Tage en samtale med Carsten Møller fra Faxe kommune, som foreslog at vi istedet for et laminatgulv - lagde et sportsgulv, som er et meget stærkere gulv.

Men efter at have lavet en simpel hovedregning på de på dette tidspunkt indhentede tilbud, besluttedes det at kontakte VVS firmaerne Lassen APS, VVS Nymann samt SP Teknik om udskiftning af oliefyret og installering af radiatorer. Derudover kontaktedes også HOLME Gulve samt AK Gulve APS om montering af Vinylgulv i Den store sal samt Dameværelset og trappen op til Scenen.

Det blev VVS firmaet SP Teknik fra Store Heddinge samt AK Gulve APS der løb med sejren og resultatet af disse valg kan ses på de efterfølgende billedserier...